Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Over Ons

Posted on

Kees Lacet is de eigenaar van Lacet Niederrhein. Nu de grootste chaletbouwer van Duitsland. Samen met zijn gezin runt hij Lacet. Zijn vrouw Helma draagt al jaren gedreven en enthousiast haar steentje bij aan het bedrijf. Daarnaast werken beide dochters Martine en Nicky in het bedrijf. Zoon Mike studeert momenteel nog Technische Bedrijfskunde, maar draagt ook af en toe zijn steentje bij. En als hij zijn opleiding afrondt is er plek voor hem binnen Lacet. https://www.lacet-niederrhein.nl/

De geschiedenis van Lacet Niederrhein
Lacet Niederrhein is 35 jaar geleden begonnen door Kees Lacet. Het bedrijf is gestart vanuit nood. Kees Lacet verkocht zijn autobedrijf, maar moest daarbij het gebouw binnen 2 maanden verlaten. Het pand waar hij en zijn familie ook in woonden. Uiteindelijk maakte hij uit nood de keuze om tijdelijk op een camping te gaan verblijven. Hij kwam in aanraking met de campinghouder en zo is het balletje gaan rollen. Kees Lacet begon met het verkopen van tweedehands stacaravans. Zo begon het allemaal. Nadien kwamen daar nieuwe chalets en stacaravans bij.

Ondernemingsdrift van Kees Lacet
Het ondernemen van Kees Lacet kreeg hij al vroeg mee. Op 12-jarige leeftijd overleed zijn vader en had hij geen alternatieve mogelijkheid dan al vroeg de kost te gaan verdienen. Er moest brood op de plank komen. Zo ging hij als jeugdige jongen langs de deuren met een verscheidenheid aan spullen. Hij heeft er een immense ondernemingsgeest aan overgehouden die hem later goed van pas kwam.



De consumenten staan in het middelpunt bij Lacet
Met Lacet heeft hij de visie om klanten waar voor hun centjes te bieden. Het zijn mensen die misschien wel hun hele leven hebben gespaard om een chalet of stacaravan te kopen. Je wilt geen nonsens verkopen en klanten een eerlijk en solide advies geven. Essentieel is om de wensen van de klant aan te horen en uiteindelijk die ook op na te leven. Dit zijn allemaal zaken die Kees Lacet al vroeg heeft ontdekt en dat momenteel meegeeft aan de tweede generatie, zijn kinderen, maar eveneens aan zijn medewerkers.

Comment on this post